Om oss

Glaj – I renhetens tjänst sedan 1954

Ända sedan starten har vi på Glaj fokuserat på att sälja, installera och serva professionell rengöringsutrustning. Nu, som familjeägt företag i tredje generationen, har vi byggt upp en unik erfarenhetsbas. Tack vare den kan vi alltid hitta de rätta lösningarna för dig som har extra höga krav på renhet och tillförlitlighet, oavsett vilken bransch du verkar i.

Söker du till exempel desinfektorer, tvätt-, disk- eller spolmaskiner, autoklaver eller laboratorieutrustning av olika slag hittar du knappast någon lokal leverantör som kan matcha vår bredd.

När det gäller vårt produktsortiment har vi på Glaj valt att arbeta med etablerade kvalitetsvarumärken som vi vet håller måttet i det långa loppet – den rakaste vägen till god totalekonomi. Tvekar du kring produktval är du alltid välkommen att fråga!

Våra samlade kunskaper är om möjligt ännu mer värdefulla när det gäller alla typer av kringtjänster, från projektering till förebyggande underhåll.

Samarbetspartners

Tack vare vårt nätverk av välrenommerade samarbetspartners inom el, bygg, VVS och ventilation kan vi erbjuda helt nyckelfärdiga anläggningar med totalentreprenad – en maximalt trygg och enkel lösning för dig. Och självklart är FR2000-certifierade för din trygghet.

Några av våra kunder

Bland våra kunder hittar du kända namn som Praktikertjänst, Folktandvården, Elektroskandia, Samhall, McDonalds, MAX, ICA, Coop, Volvo Powertrain, Västfastigheter, Lorentzon Fastigheter, Rapp Fastigheter och många fler. Kort sagt, vi är Västsveriges proffspartner nummer ett när det gäller högkvalificerad rengöringsutrustning.