Våra varumärken

När det gäller maskiner som ska prestera på toppnivå dag ut och dag in lönar det sig alltid att satsa på kvalitet från början. De flesta utrustningar i krävande miljöer får helt enkelt inte stå still – och stannar de ändå, ska det gå snabbt att komma igång igen. Den gamla devisen ”den som köper billigt köper dyrt” gäller kanske tydligare här än någon annan stans. Därför har vi valt att arbeta med leverantörer som har bevisat sin förmåga gång på gång, såväl när det gäller genomtänkt konstruktion och smarta funktioner som lång livslängd och servicevänligt utförande. Det ger helt enkelt en överlägsen totalekonomi. På alla dessa punkter har vi gedigen erfarenhet att falla tillbaka på, så väljer du något ur vårt sortiment kan du vara trygg med att du har gjort ett klokt val.

Men känn dig fördenskull inte låst av våra rekommendationer. Har du egna favoritmärken tar vi förstås hem – och servar – dem också. Ingenting är omöjligt!

Miele Professional

Rengöringsutrustning för professionellt bruk har varit en mycket viktig produktgrupp för Miele sedan mer än 90 år. Det började med storskaliga tvätt- och diskmaskiner.

Harry Holms

I värmländska Munkfors hittar vi Harry Holms AB, som genom fyra generationer har utvecklats till en högt specialiserad och respekterad leverantör av lösningar i rostfritt stål.

Ken Hygiene Systems

Ända sedan det tidiga 1940-talet har danska KEN satsat helhjärtat på professionella tvättmaskiner och desinfektionsutrustning för krävande sjukhus- och laboratoriemiljöer.

Furhoffs

Furhoffs hör till de ledande tillverkarna av rostfria inredningsprodukter och finns glädjande nog på vår hemmaplan i Skövde.