Retur- och återbetalningspolicy

Ångerrätt & Öppet köp
För företag gäller ej ångerrätt.
Företag erhåller ej öppet köp.

Retur av produkt
Alla returer måste anmälas till oss innan åtgärd så vi kan skapa upp ett ärende. Kontakt oss via mail med ert ordernummer så skapar vi ett returärende.
Vid retur eller byten står Ni som köpare för returfrakten tillbaka till oss. Returkostnaden baseras på produkt och varierar därför med priser från 100kr. Vi skickar Er en returfraktsedel via mail när returen är registrerad för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt och för att säkerställa att returen kommer tillbaka till oss på rätt sätt.

OBS, viktig information kring returer
I vissa fall där produkter skickats från externlager/direkt från leverantörens lager tas en avgift ut för retur av produkt. Denna kostnad kan vara allt från 500kr ex moms till en viss procent av ordervärdet. Ni får information om detta när Ert returärende hanteras.
Vi har ingen möjlighet att ta emot försändelser som anländer till utlämningsställen. Om Ni själva bekostar returfrakt mot ett uthämtningsställe kommer detta alltså inte att hämtas upp av oss

Återbetalning
All återbetalning sker till av er uppgivet plus- eller bankgiro senast 14 dagar efter att vi godkänt och mottagit er returnerade vara.