Våra tjänster

Vi finns här för dig, oavsett om du vill planera ett nytt storkök, ett tvätteri eller en klinik från grunden – eller bara köpa en maskin. Vi stöttar dig genom hela processen från första idé via projektering, produktval och finansiering till installation och löpande underhåll, inklusive eventuella ombyggnadsarbeten och ledningsdragningar för el, vatten och avlopp. Allt med en enda kontakt, var i regionen du än befinner dig.

Vet du exakt vad du vill ha är du välkommen att beställa direkt i vår e-shop. Där kan du också välja att få en offert först, där vi tar kontakt för att säkerställa att vi hittar den utrustning som passar bäst vid varje tillfälle.

Projektering

Genom åren har vi planerat och utrustat ett stort antal anläggningar, allt från tandläkarpraktiker och äldreboenden till tvättstugor och storkök. Det innebär en stor trygghet för dig, eftersom vi känner till fallgroparna och vet hur de ska undvikas. Kom till oss med din idé, så skapar vi en optimal installation tillsammans. Vi har en lång rad etablerade samarbeten med duktiga hantverkare inom el, bygg, VVS och ventilation och löser allt med en enda kontaktperson för dig. Lika enkelt som kostnadseffektivt!

Finansiering

Flexibla finansieringslösningar ser vi som en självklar del i vår roll som proffsleverantör. Berätta hur du vill ha det, så hittar vi en finansiering som passar – även med underhåll och valideringar inkluderade från början.

Löpande underhåll & optimering

Det ekonomiskt mest fördelaktiga underhållet är alltid det förebyggande, för att undvika kostsamma avbrott i möjligaste mån och maximera maskinernas livslängd. Vi tar gärna fram underhållsplaner som anpassas efter utrustningen och de aktuella driftförhållandena för maximal tillgänglighet. Det blir en bra affär, särskilt om du också låter oss planera för minimerad förbrukning av vatten och el – nya, energisnåla maskiner kan betala sig snabbt!

Akutservice

Självklart står vi också redo att rycka ut med kort varsel om någonting ändå händer, med jour för våra avtalskunder. Med erfarna tekniker och välutrustade servicebilar är vi snabbt på plats för att få din verksamhet på banan igen. Du får direktkontakt med den tekniker som är på väg och du kan följa hela ärendet i vår kundportal. Vi är bara ett telefonsamtal bort – så räddar vi din dag!

miele validering

Vi hjälper dig med inköp, installation, underhåll och service.

Har du frågor eller behöver du mer information om våra produkter? Ring till oss på telefonnummer 010-263 25 00 helgfria vardagar kl. 07:30-16:30 så hjälper vi dig gärna.

Du kan även skicka epost till info@glaj.se eller använda vårt kontaktformulär.